donderdag 10 september 2015

Jarig

Het gaat zo snel, maar Onno is intussen al 4 jaar. Al bijna een week... Ik hou van verjaardagsfeestjes. Deze keer was het thema dinosaurus. Onno is niet helemaal gek of wild van die dino's maar het leek me een leuk iets om mee te werken. Ik bakte taart, legde er een laagje chocoladeglazuur over, verkruimelde American cookies en natuurlijk ook nog maltezers. Een dino er op en klaar... Er waren ook potjes vla met chocolade met dinos op, spekkoek, wafels, en gerecycleerde potten met dinos op gevuld met snoep.

We kregen ook bezoek en het was gezellig. Onno had een beetje koorts en was eigenlijk gewoon doodop van die 2 weken school. Hij had even over de middag een zwak momentje maar kwam er met de taart eten wel weer door. Hij kreeg ook leuke geschenkjes en ja.. een nieuwe fiets! Ondertussen is die ook al een onderdeel van het avondritueel geworden. Een toertje fietsen met Tom terwijl ik het eten afwerk (en hij fietst met zijn laatste krachten)

In de klas trakteerte Onno ook. Bij het toekomen op school lag zijn kroon al klaar... We hadden potjes gevuld met gedroogde aardbeien en hadden op de potjes een dino gekleefd. Een kleine traktatie maar toch heel mooi. Het was fijn.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten